Bent u op zoek naar een Ford Transit? Bij Koopman Bedrijfswagens hebben we dit type bedrijfswagen standaard op voorraad. Bekijk hieronder ons volledige aanbod of laat u door één van onze specialisten informeren over de mogelijkheden.

11 auto's beschikbaar

Bekijk het volledige aanbod

Meer auto's laden

Over de Ford Transit bestelbus.

De Ford Transit is de grote broer van de Ford Transit Custom. De reguliere Transit is hoger en langer dan de Custom, waardoor de laadruimte groter is. Zeker in vergelijking met de Ford Transit Custom met dubbele cabine.

Voor wie is de Ford Transit?

We merken in de praktijk dat de Ford Transit een populaire bedrijfswagen is. Niet alleen voor de ondernemer met een klus- of afwerkingsbedrijf, maar ook wanneer u bijvoorbeeld een sloopbedrijf, schoonmaakbedrijf of vervoersbedrijf heeft. Dankzij de grote laadruimte kunt u heel gemakkelijk een ruime hoeveelheid materieel vervoeren.

Specificaties

Er zijn diverse mogelijkheden binnen de Ford Transit familie. De verschillen tussen de uitvoeringen worden aangegeven met de LH-aanduiding, waarbij de L voor de lengte van de bestelwagen staat en de H voor de hoogte. Zo is er een L2/H2, L2/H3, L3/H2 en L3/H3. Bij de Ford Transit met achteraandrijving is er zelfs een L4/H3. Dit is dan ook het grootste model.

De specificaties van de Transit zijn daardoor zeer uiteenlopend. De lengte van de laadruimte verschilt van 3,04 meter tot 4,22 meter. De lengte van de gehele auto varieert hierdoor van 5,47 meter tot 6,70 meter. Qua laadruimte hoogte lopen de mogelijkheden van 1,64 meter tot 1,99 meter. De breedte van de laadruimte is wel bij iedere uitvoering hetzelfde, deze is 1,76 meter.

Wanneer u één van de bedrijfswagens uit ons aanbod op de website aanklikt, ziet u in de highlights op die pagina de belangrijkste informatie over deze auto. Hier vindt u bijvoorbeeld het laadvermogen en de lengte van de laadvloer terug.

Bekijk direct de volledige bedrijfswagen afmetingen van de Ford Transit

Andere uitvoeringen van de Transit

De Ford Transit heeft nog twee extra uitvoeringen. De bakwagen en de Transit Pickup. Voor de bakwagen geldt dat dit de grootst mogelijke auto is die u met B-rijbewijs mag besturen. De laadruimte is zo’n 4 meter lang, 2 meter breed en 2,20 meter hoog. De inhoud van de bakwagen is hierdoor bijna 18 kuub. Het maximale laadvermogen ligt echter wel lager dan bij de Transit bestelbus. De bakwagen heeft een maximaal laadvermogen van 800 kilo. Bij de bestelbus ligt dit rond de 1.000 kilo.

De Transit Pickup heeft een grote laadbak zonder dak, waardoor dit model goed van pas komt wanneer u regelmatig materieel vervoert met afwijkende afmetingen vervoert. Bijvoorbeeld voor de hovenier met jonge bomen en tuingereedschap, of het bouwbedrijf dat probleemloos een ladder of cementmolen wil vervoeren. Het laadvermogen van de pickup ligt, net als bij de Transit bestelbus, rond de 1.000 kilo. De laadvloer is bovendien langer dan de bakwagen; de pickup heeft een laadvloer van 5,20 meter.

Deze modellen hebben wij niet standaard in ons assortiment, maar het is altijd de moeite waard om een kijkje te nemen in onze huidige voorraad.

Ford Transit met financial lease

Wij begrijpen dat het direct aanschaffen van een nieuwe bedrijfswagen niet voor iedere ondernemer tot de mogelijkheden behoort. Daarom kunt u bij ons kiezen voor de Transit met financial lease. Er zijn verschillende leasetermijnen mogelijk, hier adviseren onze financial lease specialisten u graag over.

Meer informatie over financial lease

Bekijk de Transit voorraad

Wanneer u een Ford Transit zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een grote voorraad jonge bedrijfswagens, waaronder de ruime Transit bestelbus. Wilt u ontdekken of deze bestelbus ook iets voor u is? Bekijk samen met één van onze bedrijfswagen experts de mogelijkheden van een Ford Transit met financial lease, of kies voor directe verkoop. We ruilen uw huidige bedrijfswagen graag voor u in.