Inspiratiepagina.

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen met extra’s en accessoires? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden en doe inspiratie op. Als u specifieke wensen heeft die hier nog niet tussen staan, laat het ons vooral weten! Onze bedrijfswagen specialisten denken graag met u mee.

  • Reset
Grill Blauwe Ford Transit Custom Limited met zwarte Limited velgen, RAPTOR grille en zwarte sidesteps.

Grille, Limited Zwart, Sidesteps

Achterspoiler Ford Transit Custom White Shelby Achter Spoiler

Achterspoiler Wit

Betonplex laadvloer Betonplex Laadvloer en Zijwandbetimmering Ford Transit Custom

Betonplex Laadvloer

Zijwandbetimmering Zijwandbetimmering Ford Transit Custom

Zijwandbetimmering

Grill ST Gepolijst RAPTOR Strepen Sidesteps 2

Side steps, Grill, Velgen 18″ST

Roofrail L2 ST Sidesteps Dakrails Lip 5

ST, Side steps, Dakrail, Voorspoiler

Meer informatie over bedrijfswagen extra’s & accessoires.

Als uw bedrijfswagen onmisbaar is om uw werk uit te voeren, moet deze aan al uw eisen voldoen. Kunt u de perfecte bedrijfswagen niet direct vinden in ons aanbod? Bekijk dan ook de mogelijkheden om een nieuwe of bestaande bedrijfswagen te upgraden met diverse extra’s & accessoires. Hoe de ideale bedrijfswagen eruitziet? Dat bepaalt u zelf.

Bedrijfswagen inrichting

Denkt u na over extra’s voor de inrichting van uw bedrijfswagen? We delen hieronder een aantal opties ter inspiratie. Om de vloer van uw bedrijfswagen bijvoorbeeld te beschermen tegen beschadigingen bieden we de mogelijkheid om een maatwerk vloerplaat voor u te maken en deze direct te plaatsen.

Zijwandbetimmering is onmisbaar als u altijd uw eigen gereedschap meeneemt. Geen losse gereedschapskoffers in de laadruimte, maar een doordachte inrichting waarbij ieder stuk gereedschap een eigen, veilige plek heeft in uw bedrijfswagen. Met name in de bouw rijden veel bedrijfswagens met zijwandbetimmering.

Met een lat-om-lat constructie brengen we houten latten aan tegen de wand van de laadruimte. Als uw lading dan gaat schuiven onderweg, is uw plaatwerk goed beschermd. De lat-om-lat constructie komt daarom vooral van pas als u uw lading los vervoert.

Exterieur bedrijfswagen

Voor het exterieur van uw bedrijfswagen zijn er diverse mogelijkheden wat betreft de extra’s en accessoires. De trekhaak is direct één van de meest praktische extra’s, voor het geval uw bedrijfswagen hier niet standaard mee is uitgerust. Zo kunt u evengoed een aanhanger aankoppelen en extra lading vervoeren.

Treeplanken, of zijplanken, zijn de extra tredes om makkelijker in en uit de laadruimte te stappen. Als u regelmatig in de laadruimte moet zijn, bijvoorbeeld als koerier, zijn de zijplanken een welkome aanvulling op uw bedrijfswagen.

Naast zijplanken zijn er ook sidebars. Deze sidebars beschermen de zijkanten van uw bedrijfswagen tegen beschadigingen tijdens het inparkeren of tijdens het uitvoeren van uitzonderlijke manoeuvres.

Heeft u een ladder nodig op locatie? Kies dan voor een imperial, of imperiaal, op het dak van uw bedrijfswagen. Hier bevestigt u eenvoudig een ladder op, zodat deze veilig van A naar B vervoerd kan worden.

De volgende optie voor het exterieur van uw bedrijfswagen is de Ford Raptor grill. Als u een Ford bedrijfswagen rijdt, zorgt de matzwarte Raptor grill voor een robuuste, exclusieve uitstraling. De Raptor grill is één van de meest aangevraagde extra’s uit ons assortiment.

Banden

Ook voor de banden bieden wij een aantal opties aan. Allereerst kunt u ervoor kiezen om de bedrijfswagen uit te rusten met all season banden. Zo heeft u altijd de juiste banden onder uw bedrijfswagen en is er geen bandenwissel naar zomer- of winterbanden nodig.

Voor een exclusievere uitstraling van uw bedrijfswagen kiest u voor lichtmetalen velgen. Een knappe velg is niet alleen een mooi gezicht, lichtmetaal is ook nog eens vormvaster dan staal en minder gevoelig voor trillingen. Voor de bestuurders die veel onderweg zijn, kan dit daardoor een groot verschil maken op het vlak van rijcomfort.

Op zoek naar andere bedrijfswagen extra’s & accessoires?

Dit is een greep uit de mogelijkheden op het vlak van bedrijfswagen extra’s & accessoires. Neem voor meer informatie of een maatwerk offerte contact met ons op. We denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw bedrijfswagen.